Het Haags Kunsthuis is voor alles een informatief kunstplatform waar liefhebbers van kunst hun hart kunnen ophalen aan kunstwerken van hoog niveau en waar veel informatie te vinden is. Het is geen webshop waar je kunst kunt bestellen. Desondanks worden er regelmatig werken uit de collectie verkocht om weer ander werk aan te schaffen en de collectie in beweging te houden. Als je interesse hebt in een bepaald kunstwerk, dan kan je contact opnemen met Jelle Koornstra om te informeren naar de mogelijkheden. Bij de knop contacttref je een contactformulier aan.

Met enige regelmaat leent het Haags Kunsthuis delen van de collectie uit aan bedrijven en instellingen voor tijdelijke exposities. Wie daar belangstelling voor heeft wordt eveneens verwezen naar het contactformulier. Er zijn plannen om zo nu en dan evenementen te organiseren met en rondom het werk van William Remory. Je kan via hetzelfde contactformulier laten weten geïnteresseerd te zijn en je aanmelden voor de mailinglist. Je ontvangt dan tijdig bericht en eventueel een uitnodiging. Hetzelfde geldt voor de kunstborrels die van tijd tot tijd georganiseerd worden.

Op deze site is een koopjeshoek ingericht. Daar tref je werk aan dat om de een of andere reden niet langer goed past in de verzameling van het Haags Kunsthuis. Voor een zacht prijsje kan je op die plek een origineel kunstwerk uitzoeken en aanschaffen (door een mail te sturen). Voor een bedrag dat vergelijkbaar is met de kostprijs van een Ikea-prent, kom je op deze manier in het bezit van een echt kunstwerk. Dat staat leuker, geeft een stuk meer bevrediging en is bovendien een verantwoorde investering!